Over mij

Even voorstellen…

Mijn naam is Geerte Cammeraat. Ik ben een enthousiaste ziel, authentiek en in voor ontdekking & avontuur. Mijn systeem vraagt om vertraging, verstilling en vereenvoudiging in een prikkelarme omgeving.

Het is voor mij een boeiende weg om met deze 2 uitersten in balans te zijn door de kunst van het weglaten en te voelen en zijn in zachtheid. Hoe beter ik naar mijn systeem / lijf luister hoe gelukkiger mijn ziel is. Het is een geschenk de kracht van deze balans te waarderen en te gebruiken en in te zetten voor mijn werk. Hiervoor dank aan alle levenslessen en hulp op mijn pad en in het bijzonder de natuur.

In mijn werk word ik liefdevol, creatief, zorgvuldig, praktisch, luisterend, respectvol, veilig en “eigen” genoemd. Wees welkom !!

 

Hartegroet, Geerte.

contact

“Verwondering is een van de zuiverste vormen van vreugde.”

contacten 2

mijn werk

Sinds 2001 werkte ik vanuit mijn praktijk, Tesjoewa, met velerlei ceremonies, cursussen, jaartrainingen en creatieve workshops.

Na een pauze van een aantal jaren start ik opnieuw, nu bewuster, rijper en met grote dankbaarheid, in 2023 onder mijn eigen naam met een vereenvoudigd aanbod. “Less is more”.

Mijn werkzaam leven wordt gekleurd door:

Mijn ruime en afwisselende ervaring als groeps-. individueel- & activiteiten begeleidster in de zorg en als leerling en jaardocent bij de School voor Sjamanisme.

Mijn gevoel voor schoonheid, vormgeving en de natuur heeft zich, door het Sjamanisme en kruidenleer versmolten met zingeving en zielenwerk. Ik heb het sjamanisme en de natuur verinnerlijkt tot een manier van zijn in al haar eenvoud. Het laat keer op keer de verwondering van het leven spreken.

mijn Privé

In de zoektocht naar de balans tussen lichaam en ziel, ben ik met mijn partner Ton en onze katten Robin en Rosa in de natuur in het buitengebied van Ommen gaan wonen, in een huis op maat. Precies genoeg ruimte om iets meer dan eenvoudig te leven. In een kleine gemeenschap van 33 woningen met mensen met allerlei verschillende achtergronden, die voor elkaar klaar staan. Het is er fijn prikkelarm toeven. Met een voedseltuin in wording en een knutselschuur voor manlief.

Ik wordt oma genoemd van 8 kippen, een hond, een poes en 2 konijnen door mijn 2 heerlijke volwassen kinderen. 

Mijn dochter en haar partner hebben de wereld in maart 2023 een kind geschonken. Ik ben grootmoeder, ik mag doorgeven in de lijn van de voorouders en dat ontroert me mateloos. Daar waar mijn kinderen, mij mijn grootste levenslessen brachten, weet ik dat dit prachtige kind met zijn intense oogopslag, mij op een meer ontspannen en  dieper niveau van het leven laat genieten.

>
>
>

Voelt het goed om kennis te maken? Dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek, aan de telefoon, in het bos of aan mijn eettafel.

Kan ik je helpen?