Bezielde Creatieve workshops

Laat je verrassen door een speelse meditatieve manier van (helend) werken aan jouw vraag, met kleurpotloden, pen en papier.

Heelbeeld tekenen

Als verleden en toekomst samenkomen,
en je uitdaging en een hulpbron in beeld komen in het hier en nu, ontstaat er een heel-beeld.

Dit is een ietwat cryptische omschrijving, als je het gedaan hebt, begrijp je het ook echt. Ga het gewoon eens doen, zo verrassend en fijn!

Via geleide meditatie focus jij je op een (levens-) vraag of probleem. Al tekenend, met deze vraag in je gedachten trek je symbolenkaartjes die je richting geven en er ontvouwt zich dan een inzichtelijk helend beeld.

Laat je verrassen door deze speelse meditatieve manier van helend werken met jezelf en elkaar.

“Zo verhelderend, verrassend. Geerte bied een veilige rustige bedding.”

Lilly

“Geerte werkt rustig en liefdevol met meditatie en begeleid deze reis als een ervaren ‘reisleider’. Samen ontvouwden we de heling van het beeld. Een heerlijk kado voor mijzelf.”

Adriënne

“Zo fijn om het gevoel van niet te kunnen tekenen los te laten. Er ontstaat een prachtig helende tekening wat veel inzichtelijk maakt.”

Sophie

“In de stilte van het denken, hoor je de antwoorden.” 

Vilten

Nooit gevilt of wel eens, maar je komt er niet aan toe om het thuis alleen te doen.

Heb je een wens om eens iets te vilten?

Sjaalvilten, naaldvilten, kleding vilten en/of een tas, lamp of kussen vilten, noem het maar op…

Heb je iemand nodig die “handen en voeten” aan jouw project geeft…?

Al een jaar of 10 ben ik bezig met Vilten. Eerst heb ik 3 jaren fijne trainingen gevolgd bij Atelier Bodyflower van Ingeborg Honer. Sindsdien heb ik veel voor mezelf gevilt en cursussen vilten gegeven in o.a. Steenwijk.

Nu in een wat vrijere vorm wil ik graag in dagdelen het vilt atelier openen. Hier kun je met je eigen ideeën of zonder een idee komen vilten. Ik heb de materialen en beheers de techniek en deel die graag met je. Of je nu ervaring hebt of niet, dat is mij om ’t even en er valt nog zoveel nieuws te ontdekken.

Ik inspireer je graag of help je jouw inspiratie te laten stromen, of je gewoon lekker je gang te laten gaan. Vilten is een oude techniek die vanuit het oosten, Mongolië / Turkije ontstaan is en hier inmiddels weer heel populair is geworden.

We werken met mooie fijne, makkelijk viltbare, gekleurde Merino wol (van het Nieuw-Zeelandse Merino schaap) en met wol van inheemse schapen met prachtige natuur tinten. Eerst maar eens aan de slag met de basis van het vilten. Ik ben in voor het begeleiden van losse projecten van 1 of meerdere dagdelen.

“Stap voor stap begeleidde Geerte me. Zij beheerste de techniek. Ik wilde sloffen maken. Mocht kiezen uit prachtige materialen in vele kleuren.

In een ontspannende gezellige sfeer, waar ruimte was voor stilte en voor gesprek, kon ik me overgeven en mijn creativiteit opnieuw ontdekken. Met als resultaat prachtige sloffen.”

Lucie

heelbeeld tekenen is anders tekenen
heelbeeld tekenen is anders tekenen
>
>
>
>
>
>
>
>
Kan ik je helpen?