Bezielde Creatieve workshops

Laat je verrassen door een speelse meditatieve manier van (helend) werken aan jouw vraag, met kleurpotloden, pen en papier.

Heelbeeld tekenen

Heelbeeld tekenen is een creatieve manier om antwoorden te vinden op moeilijke vragen en om jezelf te helen. Het proces van tekenen en het trekken van symbolenkaartjes helpt je om in contact te komen met je intuïtie en innerlijke wijsheid. Het kan je helpen om nieuwe perspectieven te ontdekken, om blokkades op te lossen en om stappen te zetten in de richting van persoonlijke groei en heling.

Door samen met anderen deze heel-beelden te creëren, ontstaat er ook een krachtig collectief helend veld. Het delen van ervaringen en inzichten kan inspirerend en ondersteunend zijn.

Ga aan de slag en ontdek de helende kracht van het heelbeeld tekenen!

 

“Zo verhelderend, verrassend. Geerte bied een veilige rustige bedding.”

Lilly

“Geerte werkt rustig en liefdevol met meditatie en begeleid deze reis als een ervaren ‘reisleider’. Samen ontvouwden we de heling van het beeld. Een heerlijk kado voor mijzelf.”

Adriënne

“Zo fijn om het gevoel van niet te kunnen tekenen los te laten. Er ontstaat een prachtig helende tekening wat veel inzichtelijk maakt.”

Sophie

“In de stilte van het denken, hoor je de antwoorden.” 

Vilten

Nu is het tijd om anderen te helpen met hun vilten projecten. Ik bied mijn diensten aan als viltcoach. Samen kunnen we jouw ideeën en wensen omzetten in prachtige vilten werken.

Of je nu een beginner bent die nog nooit heeft gevilt, of een ervaren vilter die gewoon wat extra begeleiding nodig heeft, ik sta voor je klaar. Samen kunnen we jouw techniek verbeteren, nieuwe vaardigheden leren en een uniek en persoonlijk project creëren.

Mijn aanpak is persoonlijk en afgestemd op jouw behoeften. We kunnen samenwerken bij mij thuis of in het atelier van Mark de Weijer. Ik zorg voor de benodigde materialen en gereedschappen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Dus, als je een wens hebt om iets te vilten maar niet de tijd of ervaring hebt om het thuis alleen te doen, neem dan contact met me op. Samen kunnen we jouw vilten dromen waarmaken.

 

“Stap voor stap begeleidde Geerte me. Zij beheerste de techniek. Ik wilde sloffen maken. Mocht kiezen uit prachtige materialen in vele kleuren.

In een ontspannende gezellige sfeer, waar ruimte was voor stilte en voor gesprek, kon ik me overgeven en mijn creativiteit opnieuw ontdekken. Met als resultaat prachtige sloffen.”

Lucie

heelbeeld tekenen is anders tekenen
heelbeeld tekenen is anders tekenen
>
>
>
>
>
>
>
>
Kan ik je helpen?